Иберотранс ООД
Iberotrans LTD
Транспорт и логистика | Transport and logistics
Иберотранс ООД
Iberotrans LTD

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

 

ИБЕРОТРАНС ЕООД има дългогодишен опит в изпълнението на своите поръчки. Предлагаме оптимална оферта, на най-добра цена, като се ангажираме с най-кратки срокове на доставка. Ръководим се от ясни фирмени принципи с цел пълна удовлетвореност на нашите клиенти. Осигуряваме Ви цялостни решения за транспорта на вашите стоки по вноса и износа към цяла Европа.

СПЕДИЦИЯ

 

Спедиторската дейност на фирмата обхваща вътрешен и международен транспорт. Нашите превозвачи транспортират стоки по утвърдени дестинации и са подготвени за техните специфични особености.

Ние имаме индивидуален подход към всеки клиент. Предлагаме транспортни услуги, които създават оптимални условия за развитие на Вашия бизнес. Гарантираме Ви комплексни решения за всички транспортни и складови манипулации на стоката.

ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ

 

ИБЕРОТРАНС ЕООД предлага транспорт до всички населени места в България. Използваните транспортни средства са с различна товароносимост и оборудване отговарящи на всички технически изисквания.

ЛОГИСТИКА И СКЛАДИРАНЕ

 

Компанията ни работи с различни български и чуждестранни партньори, доказали се във времето. Това ни осигурява възможността да предложим  на клиентите си  всички транспортни и логистични услуги с най-високо качество на конкурентни цени и фиксирани срокове. Нашата цел е непрестанно оптимизиране на логистичните процеси, като по този начин намалим разходите и времето за изпълнение на поръчките от клиентите и гарантиране качеството на предлаганите от нас услуги.